Tour Operators and Travel Agencies


Best Premier Hotel

Наскоро откритият, модерен, 4-звезден хотел Бест Премиер се намира в нов бизнес район, само на 750 метра от Терминал 1 на Международно летище София, на 1 километра от Терминал 2

Наскоро откритият, модерен, 4-звезден хотел Бест Уестърн Премиер Летище София се намира в нов бизнес район, само на 750 метра от Терминал 1 на Международно летище София, на 1 километра от Терминал 2, на 900 метра от Летищен център София и на 2,3 километра от Търговски център Европа.

За гостите се предлага ранна закуска от 04:00 до 07:00 часа, както и закуска на шведска маса от 07:00 до 10:00 часа.

Стилните стаи на Бест Уестърн Премиер Летище София са с красив изглед към Витоша или летището. Всички са климатизирани и разполагат с легла Suite Dreams® by Serta, шумоизолиращи отварящи се прозорци, сейф за лаптоп, 32-инчов LCD телевизор с HD канали, минибар, ергономично работно бюро и безплатен Wi-Fi.

Хотелът предлага денонощен фитнес център с оборудване Technogym. Има отделен конферентен етаж с високотехнологично оборудване, естествена светлина и капацитет до 400 души. Бар-ресторант Barillon 1909 е с отворена кухня и сервира интернационални ястия сред оригинална обстановка.

Хотелът предлага двупосочен безплатен летищен трансфер по график, който е на разположение за резервация при заявка.

По време на престоя се предлага безплатен паркинг.

Двойките харесват местоположението - те му дават оценка от 8.7 за пътуване за двама.

Това място за настаняване е оценено и като най-изгодно в София! Гостите получават повече за парите си, в сравнение с подобни места за настаняване в града.

 

Ние говорим на вашия език!

Best Western Premier Sofia Airport Hotel посреща гости на Booking.com от 8 апр. 2016 г..
Хотелска верига : Best Western Premier , Radis Group Hotels